sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kaikki on hyrskyn myrskyn...

...tai ainakin heikun keikun. ;) Tänään meillä juhlittiin Peppi-kuopuksen synttäreitä. Kiitos rakkaat kummit ja ystävät, kun jaksoitte raahautua pakkassäässä kauempaakin juhlimaan. Teitte tytön suuresti odottamasta päivästä parhaimman. Pus, pus, puuusss!

Talolla tietty piti myös piipahtaa, kun joukossa oli ystäviä, jotka siellä eivät vielä olleet käyneet/sitä nähneet. Siellä mennään tällä hetkellä siinä vaiheessa, että laatoitushommat ovat aluillaan, tapetoinnit tehty, keittiö almost ready ja muutamia vaatekomeroitakin jo pystyssä. Aikamoinen kaaos, mutta hyvä siitä tulee, kun maltetaan. Pojat ja Peppi ovat tehneet suuren työn myös pihamaalla, kun roudasivat kaikki puujätteet pois lumen alta ja ehtivät ennen lumentuloa tilaamaan vielä murskekuormankin pihaan. Kiitos ahkerille poitsuille lapiohommista! Jee. Hyvä me!

Itsellä pitää tällä hetkellä niin kiirusta puotien kanssa, että enpä juuri ehdi muuta, kun piipahtelemaan työmaalla. Onneksi se riittää, kun on hyvä jengi hommissa.

Yläkerrasta...

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja näyttää hyvältä :) Täälläkin on juhlittu esikoisen 6v-syntsiä. Aikamoinen vilske oli aamulla, kun lauma eskarilaisia touhasi yhdessa :)
  Jaksuja niin raksa- kuin puotikiireisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi KIITOS Jane! Tämän viikon, kun vielä jaksaa painaa yötäpäivää, niin pikkusen helpottaa...Sitten on aikaa vähän enemmän taas tällekkin projektille. Niin ja kuukauden päässä häämöttäisi jo se suuresti odotettu muuttokin...iiiiiik! ;) Jaksut sinnekin ja mukavaa joulunalusaikaa!

   Poista