sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tontilla tapahtuu...

Meillä on lattia, kaksi palaa valmista ulkoseinää päädyissä ja nyt jo väliseinien rungotkin pystyssä. Huoneet ja niiden koko hahmottuvat jo kivasti. Ensi viikolla saapuvat sähkärit. Pikkuhiljaa se alkaa näyttää kodilta...Samaan aikaan tämä sisustuspuotipuksu mamma puuhaa uutta puotia pystyyn Helsinkiin, avajaiset ensi perjantaina...Tervetuloa moikkaamaan! 



4 kommenttia:

  1. Taidat olla aikamoinen energia-pakkaus. Onnea uudelle puodille ja talohan alkaa jo näyttämään hyvältä. :) Enpä ole tainnut ennemmiin kommentoida. Mukavaa syksyä teille ja jaksamisia kaikkeen hulinaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höp, höp ja suuret kiitokset! Talo alkaa tosiaan näyttämään jo ihan talolta ja pientä lupausta joulusta uudessa kodissa on jo heitelty ilmaan...Katotaan, katotaan...:) Kiva, kun viitsit kommentoida. :) Saadaan vähän eloa tännekkin. Kiitos myös tsempeistä! Eiköhän tää tästä...(onneksi haaveilemani opiskelupaikka peruuntui liian pienen ryhmän vuoksi...olisi ollut jo EHKÄ liikaa tässä sopassa..hih)

      Poista
  2. Korjaus äskeiseen. En siis ole kommentoinut tänne.. Ja tämä energia-pakkaus on ollut kyllä jo entuudestaan tiedossa!!:)

    VastaaPoista