sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Muutto...

Tervemorohei, hirmu laiskasti on tullut tänne kirjoiteltua, mut nyt mä lupaan ryhdistäytyä. ;) Nyt alkaa se vaihe, kun on kivaa kuvailla valmiita nurkkia ja SISUSTAA. Jee! Paljon olisi ollut kyllä matkan varrella asiaa, mutta ehkä mä pyöräytän teille pian jonkinlaisen koosteen tästä projektista, joka huitelee jo pian loppuaan...Talon luovutuspäivä on itseasiassa jo ylihuomenna!!! Wuhuuuuu!!! Muutetaan vissiin sitten tulevana viikonloppuna. Voi, on sitä odotettukkin...Väliaikaismajoitus saa todellakin nyt olla OHI. Huh. Elämä helpottuu kaikinpuolin.

Tällä hetkellä talolla tehdään viimeisiä listoituksia, viimeistelyjä yms. Huomenna asennetaan portaat, yläkerran kaidelasit, saunan lasiseinä ja keittiön välitilatkin vielä lasitetaan. Pientä säätöä siis vielä...;)
Eilen käytiin vahailemassa lauteita mustiksi ja paljasteltiin keittiön pintoja tarrojen alta...Tänään mennään asentelemaan valaisimia, naulakoita, seinätarroja ja miettimään huonekalujen paikkoja. 

Parasta viikkoa, satu


4 kommenttia:

 1. Kristiina / Deko 13317. tammikuuta 2013 klo 0.52

  Onpas kiva lueskella teidän talon rakentumisesta. :) Meillekin tulee Dekotalo, parin kuukauden viiveellä teidän tahdista. Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tsemppiä sinnekkin! :) Täällä tänään SUURSIIVOUS, huomenna esittely ja sit aletaankin pikkuhiljaa kantamaan mööpeleitä sisään...jee! Kivaa viikonloppua, s

   Poista
 2. Hei!
  mekin olemme miettineet Dekotalon rakentamista, muuttovalmiina siis. Osaatko sanoa, miten paljon joutuu itse tekemään tai teettämään? onko tullut yllätyksiä matkalla, miten tuo aikataulu, oliko näin että se ei oikein pitänyt? onko tullut muita lisäkustannuksia kuin nuo omista valinnoista johtuvat muutokset?

  oletteko huomanneet virheitä, puutteita muuton jälkeen?
  kiitos tosi paljon jos jaksat vastailla!

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Mitä maalia teillä on tuon harmaan harleguin tapetin rinnalla?

  VastaaPoista