maanantai 5. marraskuuta 2012

Terassikauden avajaiset...

...no joo, ei nyt sentään, vaikka kyllähän me mielellään juhlitaankin. Aina on aihetta juhlaan...;) Heh.
Kuvat meidän takapihan terassilta. Teetettiin "vähän" suurempi terde. En nyt aivan tarkkaan muista, minkä kokoinen se standardina olisi Dekolla ollut, mutta me haluttiin tuollainen koko talon levyinen, että mahdutaan kunnolla "harrastamaan". Kyllästyttiin vuosien varrella edellisen talomme pikkuruisiin terasseihin, eikä koskaan saatu aikaiseksi niitä laajentaa. Suuri terassi kuului siis luonnollisesti niihin must-juttuihin ja toiveisiin. 
Terassi itseasiassa kiertää etuovelta talon sivua pitkin tänne taakse. Toiveissa olisi jatkossa nähdä ne reput ja päältä pudotetut ulkovaatteet tuolla kodinhoitohuoneen lattialla, eikä heti eteisessä. Terassia pitkin lapset pääsevät kätevästi kiertämään kodinhoitohuoneen ovelle (tuo tuolla viimeisenä, ennen saunan ikkunaa). Saas nähdä, kuinka käy...;)2 kommenttia:

  1. Huih, täällähän on menty vauhdilla eteenpäin. Hukkasin sun blogin jossain vaiheessa. Edellisen kerran taisin kommentoida sun valkoisen maalisävyn valintaa :D Joten siitä on aikaa. Onneksi löysin nyt takaisin. Täytyykin alkaa selailla aiempia postauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, kun löysit! Juu, vauhdikkaastihan se on noussut. Nyt vaan, kun saataisiin sisähommat yhtä vauhdikkaasti liikkeelle...;) Maaliksi tulossa Lumi ja Paperi. Jännää! :)

      Poista