maanantai 13. elokuuta 2012

Valkoista...

Että voi valkoisen valitseminen olla vaikeaa...Monta kivaa sävyä. Haussa raikas ja puhdas valkoinen. Talvi tai Lumi. Lumeen kallistumassa, jos se vaan Dekolta onnistuu...ja kiirekkin valinoilla jo olisi. Iiiik! 
 
                                                            

2 kommenttia:

  1. Hei Satu! Meillä tuli Talvi esikoisen makkariin ja se taittaa pikkuisen keltaiseen. Ei pahasti mutta jos oikein tarkasti ja kauan kattelee niin sitten :) Lumikko on kans aika puhdas valkoinen. Sitä meillä on portaikossa ja ala- ja yläaulassa. Toinen hyvä valkoinen on Paperi. Se valittiin keittiön alalaatikoihin ihan sen takia, että oli oikein puhdas valkoinen :) Toivottavasti löysitte teille sopivan sävyn - ei uskois, että valkoisia voi olla niin monenlaisia :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jane vinkeistä! :) Tulevat todella tarpeeseen...Nyt, kun näiden päätösten pitää tapahtua vauhdikkaasti, niin ihan noiden Tikkurilan värikarttojen perusteella päädyin Lumeen. Katotaan, mitä tulee....Perästä kuuluu ;)) Juu, ei uskoisi, että valkoisen valinta voi raapututtaan päätä NÄINkin paljon. Heh. ;DD Kiva, kun kommentoit!

    VastaaPoista