keskiviikko 1. elokuuta 2012

Sisustussuunnitelmia...

Sillä aikaa, kun ahkerat rakennusmiehet paiskivat töitä raksalla, niin täällä plärätään sisustuslehtiä ja kolistellaan Dekotalojen sisustuspakkien kanssa. Sisustuksen kanssa ollaan nyt siinä vaiheessa, että kaikki uuden kodin kiintokalusteet on jo tilattu. Dekotaloilla nämä kaikki tulevat Domukselta. On mahdollisuus ottaa talofirman kauppahintaan sisällyttämät vaihtoehdot tai muutella niitä aivan oman mielensä mukaan, jättää pois tai ottaa lisää ja luonnollisesti maksaa muutoksistaan. Ja arvatkaapa vaan, kuinka kävi...Taisi sitä lisämaksua koko talon kiintokalusteiden osalta tulla yhden keittiön verran. :)) No, eipä ollut yllätys...hehhheee.

Anyways, keittöstä on tulossa täysin valkoinen ja hyvin simppeli. Tuollainen, kuin kuvassa, mutta valkoisilla seinillä ja lattioilla. Välitila on vielä harkinnassa...Mallipohjaa en muuttanut yhtään. Oli mielestäni hyvin toimivan oloinen juurikin näin. Toivoin paljon laatikoita ja niitä myös sain. Ikkuna ja saareke myös mun lemppareita.

Tänään käytiin myös Uunisepillä valitsemassa takkaa ja uusiksi taitaa nyt mennä sekin...Kauppaan sisältyvä takka ei nyt sitten loppupeleissä enää ollutkaan SE oikea (mulle) ja nyt odotellaan taas tarjousta. Heh. Ai että, oonko tarkka? ;))) Noooh, katotaan...


1 kommentti:

  1. Ihanalta näyttää! Tosi ihana tuo ikkuna tuolla reunassa! Sen verran mitä oon dekotaloja nähnyt raksablogeissa niin on sellainen tuntuma, että harva menee ihan sen peruspaketin mukaan. Jokainen tekee omia valintoja, jotta saa talosta omannäköisen ja -oloisen :)

    VastaaPoista